Hier leest u het laatste nieuws


28-03-2023

In het kader van de Wet op Natuurbescherming dienen woningen waar spouwmuurisolatie toegepast gaat worden, “Natuur vrij” gemaakt worden. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat eventuele beschermde soorten uit de spouwmuur kunnen vertrekken en niet meer er terug in kunnen. Mocht u hier vragen over hebben, dan beantwoorden wij deze graag.

20-03-2022

Vanaf heden mogen wij weer energielabels opstellen. Alle examens zijn behaald, waardoor we zelf weer de energielabels voor woningen mogen opstellen.

26-08-2021

1 augustus jongstleden is zeer plotseling Bertus Ritsema, eigenaar van Ritsema Isolatie en Energie Advies, overleden. Na een aantal turbulente weken keert voor ons als familie de rust weer een beetje terug.

Vorige week is in samenspraak met mede-eigenaar Wil Ritsema en de kinderen het besluit genomen dat Marco Ritsema, de zoon van Bertus en Wil, het bedrijf zullen gaan voortzetten.

Op dit moment kunnen en mogen wij als bedrijf tijdelijk geen Energielabels uitgeven, aangezien Marco eerst de opleiding tot EP-adviseur zal moeten afronden. Voor de tussenliggende periode hebben wij een collega-bedrijf bereidt gevonden om voor ons dit te doen, zodat wij de klanten kunnen blijven bedienen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 51 15 27 02 of een mail sturen naar info@eparitsema.nl